Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Beyaz Karanfil Dizisinin Konusu

Beyaz Karanfil Dizisinin Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Beyaz Karanfil Dizisinin Konusu...

Beyaz Karanfil Dizisi yavaş yavaş şekillenmeye başladı.Kenan Çoban'ın başrol olarak karşımıza çıkacağı dizinin konusu ise şu şekilde olacak...


Beyaz Karanfil Dizisinin Konusu ; Zülfü evli ve özürlü bir çocuğu olan adamdır.İşsizlik nedeni ile zengin bir akrabasının yanında bahçıvanlık yapmak zorunda kalır. Mahçup bir adam olan Zülfü çaresiz onun yanında çalışır.Karanlık işlerde olduğunu bildiği akrabası ve patronu Osman bir gün onuda bu işe dahil eder.Bir paketi bir yere götürmesi için ona verir.Bu onun için bir başlangıç hatta son olacak bir iş olacaktır.

Zülfü paketi getirirken yolda rutin bir çevirmeye takılır.Bu durumdan şüphelenen Zülfü kaçmaya karar verir.Ama kaçmakta bir yere kadar dır ve sonunda yakalanır.Ailesi dışarıda olduğu için akrabası olan Osman'ın ona bakacağını da düşünerek suçu üstlenir.Ama işler onun dediği gibi işlemez ve ailesine bakılmaz.Yattığı 3 yılın ardından dışarı çıkan Zülfü artık suçludur ve bu suç şebekesine girmeye karar verir.Bu doğruda başlayacak olan Beyaz Karanfil olaylar birbiri ardına gelişecektir.


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder