Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Beyaz Karanfil Ne Zaman Yayınlanacak ?

Beyaz Karanfil Ne Zaman Yayınlanacak ?

Sponsorlu Bağlantılar

Beyaz Karanfil Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak ?


Beyaz Karanfil Dizisi Atv kanalının yeni sezon için ekranlara taşıyacağı bir yapım.Peki Beyaz Karanfil Ne Zaman Ekranlara gelecek ?

Beyaz Karanfil  Yeni yayın hayatına başlayacak olan bir dizi.Şimdiden belli olan Beyaz Karanfil Oyuncu kadrosuna baktığımız zaman aksiyonu bol bir dizi bizleri bekliyor.Beyaz Karanfil izleyicisinin mereak ettiği konuların başında gelen Beyaz Karanfil Yayın Tarihi  henüz belli olmamakla beraber yeni yayın sezonu olan EYLÜL ayı içerisinde ekranlara geleceğini tahmin ediyoruz.Kanal yönetimi ve yapımcı konu hakkında detaylı bilgi verdiği zaman anında ilk ağızdan sizlere ileteceğiz.

Beyaz Karanfil  şekillenen oyuncu kadrosu içerisinde Kenan Çoban ve Ali Sürmeli başrolde olacak.Beyaz Karanfil Dizisi Oyuncu kadrosuna son dahil olan kişi ise Hakan Boyav oldu.Hakan Boyav ve diğer isimleri televizyon takipçileri Kurtlar Vadisi Pusu filminden tanıyacaklardır. Abdulhey karakteri ile izlediğimiz Kenan Çoban diziden ayrıldıktan sonra bu proje ile ekranlarda yer alacak.Kurtlar Vadisi pusu takipçilerinin Kenan Çoban faktörü ile dizinin sıkı takipçisi olacağını düşünüyoruz.

Beyaz Karanfil Yakında ATV'de

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder