Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Bonzai ile Ölümüne Savaşacağız

Bonzai ile Ölümüne Savaşacağız

Sponsorlu Bağlantılar

atv ekranlarına iddialı bir giriş yapmak için gün sayan, "BEYAZ KARANFİL"in çekimleri İstanbul’un farklı mekanlarında hızla devam ediyor…

Beyaz Karanfil Son Bölüm

Tüm dikkatler bu dizinin üstünde olacak. Aksiyonun yanı sıra devletin ve kurumlarının son zamanlarda gençlerin başına illet olan Bonzai ile mücadelesinin konu edileceği yapımın çekimleri tüm hızı ile devam ediyor. Atv ekranlarına gelmek için gün sayan "BEYAZ KARANFİL"  çekimleri İstanbul'da devam ediyor. 

Daha ilk bölüm ile birlikte izleyiciyi etkileyecek bir dizi olan Beyaz Karanfil  aksiyonun yanı sıra Aşk İhanet ve mücadeleye şahit olacağımız bir konusu var.  Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide Kurtlar Vadisi yapımından transferler Kenan Çoban Ali Sürmeli ve Hakan Boyav ile dikkat çekerken diğer isimlerle birlikte daha güçlü bir kadroya sahip oldu. Bu isimlerin dışında daha önceki konularımız da da yazdığımız gibi Çağlar Ertuğrul , Okan Turan , Begüm Yılmaz , Günay Musayeva , Oya Unustası gibi isimler ile de kadrosunu güçlendirmiş oldu. Beyaz karanfil İzle sitesi farkı ile bütün oyuncular hakkında detayı sitemizden bulabilirsiniz.


Haksızlık iftira ve akraba kurbanı olan Zülfü (Kenan Çoban) bir yemin eder ve bütün kartellere rağmen basamakları bir bir çıkarak yükselir. Bu durumdan en çok rahatsız olan kişi şüphesiz ki eski patronu ve akrabası olan Osman. Zülfü'nün mücadelesi izleyicinin kalbini çalacak ve herkes onun yanında olacak. Her ne kadar yaptığı iş kanunsuz olsa da o iyilik için ve intikam için savaşacak. Uyuşturucu ile mücadelenin ana temasını oluşturacağı dizi çok yakında başlıyor.


Yapımcılığını Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın üstlendiği dizinin yönetmeni koltuğunda oturan Baran Özçaylan : "Son yıllarda ilkokul seviyesine kadar düşen uyuşturucu bağımlılığı ile mücadelede Beyaz Karanfil dizisinin üstlendiği bilinçlendirme misyonunu çok önemsiyoruz. Dizinin çekimleri sırasında kurduğumuz temsili uyuşturucu imalathanesi bile gerçek olmamasına rağmen insanı dehşete düşürüyordu. Gençlerimizin bu kadar ucuz ve ölümcül bir madde ile zehirlenmesi kabul edilebilir değil. Bu nedenle dizinin ana hedefi bu mücadele üzerine kurgulandı. Özellikle uyuşturucu kullanan çocukların, gençlerin aileleri tarafından kolayca fark edilmesin istiyor ve son yılların katil uyuşturucusu Bonzai ile ölümüne mücadele için elimizden geleni yapmak istiyoruz" dedi.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder