Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Farklı Bir Karakteri Oynayacağım

Farklı Bir Karakteri Oynayacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Kenan Çoban 'Beyaz Karanfil'de Oynayacağı Farklı Karakter İçin Konuştu...


'Beyaz Karanfil' Dizisi 'Zülfü'sü Kenan Çoban  daha önce uzun süre rol aldığı Kurtlar Vadisi karakteri olan 'Abdülhey' karakterinden sıyrılmak istiyor. Yeni oynayacağı karakterden korkmadığını ve bu role ısındığını söyleyen Çoban başarılı olmak için her şeyi yapacağını dile getirdi.

ATV'nin yeni dizisi 'Beyaz Karanfil' için geri sayım başladı. Başrollerini Kenan Çoban, Ali Sürmeli ve Hakan Boyav gibi isimlerin paylaştığı dizi; eşi ve hasta çocuğu ile birlikte zengin bir adamın yanında bahçıvanlık yapan 'Zülfü'nün değişimini konu alıyor.

ATV kanalın yeni yayın döneminde ki gözde dizisi 'Beyaz Karanfil' başlamasına çok kısa bir süre kala Kenan Çoban aldığı rolün hakkını vermek istiyor. Karşımıza bir bahçıvan olarak çıkacak olan oyuncuyu 'Zülfü' karakteri ile izleyeceğiz. Bahçıvanlıktan başlayacak ve patronu ve akrabası olan Osman'ın attığı kazık sonucu ailesini yalnız bırakmak zorunda kalan ve hayatının bir bölümünü ceza evinde geçirmek zorunda kalan bir adamın öyküsü 'Beyaz Karanfil' . Uyuşturucunun hayatlarımızda yaptığı tahribatı ve onarılmaz geri dönüşleri konu alan yapım yakın zamanda ekranlara gelecek. 

Oyuncunun bu rol ve dizi hakkında ki kısa görüşü şu şekilde ; 

BOL AKSİYONLU VE DRAMATİK BEYAZ KARANFİL 

'Zülfü'; kendi hayatını yaşayan bir adam. Hasta çocuğuna ve eşine bakabilmek için bahçıvanlık yapıyor. Ancak başına gelen olaylardan sonra değişim yaşıyor. Bol aksiyonlu ve özellikle dram dolu sahneler olacak. 12 yıl boyunca aynı karakteri canlandırdıktan sonra farklı bir karaktere bürünmekten hiç korkmadım. Çünkü zoru seviyorum, başarılı olabileceğime güveniyorum ve umutlu bir insanım. Ayrıca sokaktaki insanların ilgisi ve desteği beni çok mutlu ediyor. Ali (Sürmeli) Abi'yle olmak müthiş bir şey; ne sorarsam yardımcı oluyor. Bu benim için çok önemli.10 yıl aynı dizide oynadığım Gürkan (Uygun) çok başarılı biri. Geçtiğimiz gün yan yana setlerimiz vardı; yanıma gelip bana başarı diledi.

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder