Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Kertenkele Dizizi

Kertenkele Dizizi

Sponsorlu Bağlantılar

Kertenkele Dizisi Son Bölüm çekimleri tüm hızı ile devam ediyor... 


Büyük bir heyecan ile beklenen komedi dizisi Kertenkele Dizisi başlamasına çok kısa bir zaman dilimi kala oyuncuların ve izleyicinin sabrı kalmadı diyebilir. Kertenkele Dizisi Ne Zaman başlayacak sorusu henüz yanıt bulmamış durumda. Kanalın hali hazırda devam eden dizileri olduğu için Kertenkele için yayın günüde şuan için yok diyebiliriz. kanal yönetiminin bitirmeyi düşündü bir yapımda şuan için gözükmüyor. Büyük bir ihtimalle bir günde çift dizi ile devam edecek gibi gözüküyor. Kertenkele Son Bölüm için hafta sonu bir günü eğlence günü sayıp o günü komple kapatabilir. Örneğin Pazar günü veya Perşembe gününü çift dizi yapma ihtimali var.


Baş Rol olarak Timur Acar'ı izleyeceğimiz dizide oyuncunun rolü de dizinin ismi olan Kertenkele olacak. Daha önce Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alan oyuncu Erdinç Gülener Komiser Ünsal rolü ile karşımıza çıkacak.  Bu iki oyuncunun dışında komedi dalında kendini ispat etmiş bir çok oyuncuyu kadrosunda barındıran Kertenkele izleyicinin özlem duyduğu yapımlardan birisi olacak. Son zamanlarda gülmeye ihtiyaç duyduğumuz anlarda ilaç gibi gelecek bir yapım olacak olan Kertenkele dizisi için artık sayılı günler kaldı. ATV iç yapımların hazırlayıp ekranlara getirmeye hazırlandığı yapımın yönetmen koltuğunda ise Kartal Çidamlı oturuyor. Kertenkele Dizisinin yapımcısı ise Yalçın Şen olacak.

Kertenkele çok zeki bir hırsız olarak dikkat çekiyor. Yaptıklarından sonra yakalanmama konusunda uzman olan Kertenke'nin belalı bir polisi var. Komiser Ünsal onu yakalamak için tüm imkanlarını zorlayacak kadar onu yakalamaya çalışacak ve ortaya seyri güzel bir komedi ortaya çıkacak.Kertenkele Dizisi oyuncu Kadrosunda ise şu isimler yer alıyor ; TİMUR ACAR , SERA TOKDEMİR (ZEHRA), ERDİNÇ GÜLENER ( KOMİSER ÜNSAL), ŞEMSİ İNKAYA (EKREM BEY), SİNAN ÇALIŞKANOĞLU (LEVENT), YILDIRIM MEMİŞOĞLU (DELİ KENAN ), DİLŞAD ŞİMŞEK (MELİS), DUYGU YILDIZ (BETÜL), BİRSEN DÜRÜLÜ ( NEŞİDE), UMUT OĞUZ (ŞEVKET), ERMAN BURMALI (ÇAĞATAY), MEHTAP BAYRI (TÜLİN), İLTER AKÇEBE (MÜBERRA), EDA ÖZERKAN (SELİN), CEREN ŞEKERCİ (SEVAL), AYÇA KURU (IRMAK), BİHTER DİNÇEL (HALE), CEM EMÜLER (FERRUH), FATİH DOĞAN ( HİCABİ), EMRE MELEMEZ ( YARMA NAMIK), HALİT ERGÖR (BAHTİYAR), ALİHAN SAKMAN ( OĞUZ), VURAL MERİÇTAN (CENGİZ), AYŞEN BATIGÜN ( ÖZLEM), EZGİ ERDOĞAN (ŞEHNAZ), FARUK KARAÇAY ( HACI HALİL), MURATT ATİK (GÜVERCİN ALİ)



Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder