Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Uyuşturucu ile Savaşın Adı Beyaz Karanfil

Uyuşturucu ile Savaşın Adı Beyaz Karanfil

Sponsorlu Bağlantılar

ATV'de yeni bir dizi başlıyor. 'Beyaz Karanfil'de geçmişin Abdulheyi şimdilerin 'Zülfü'sü Kenan Çoban dizi ile uyuşturucuya savaş açtıklarını belirtti...


ATV'de yeni bir dizi başlıyor. 'Beyaz Karanfil'de geçmişin Abdulheyi şimdilerin 'Zülfü'sü Kenan Çoban dizi ile uyuşturucuya savaşın bir parçasıyım diyor.

Ali Sürmeli Kenan Çoban ve Hakan Boyav ile aksiyona hazır mıyız ? Beyaz Karanfil 1.Bölüm izle ile Tarih 24 Ekim Cuma yeni bir dizi doğuyor son zamanların illeti uyuşturucu ile savaşı konu alan 'Beyaz karanfil' yarın başlıyor. ATV'de ekranlara gelecek yapım  son zamanlarda ölümler ile adından söz ettiren uyuşturucu ve bunun zararlarını konu alıyor. Genç ve çocukların bilinçlendirilmesini kendine misyon edinen yapım bu uğurda yitip giden hayatların hikayesini gözler önüne serecek. Dizimizin baş karakteri Zülfü ile izleyeceğimiz Kenan Çoban'ın dizi hakkında görüşlerini aşağıda bulabilirsiniz.

'ZÜLFÜ İÇİN ÇOK ÇALIŞTI

Ünlü aktör rolüyle ilgili olarak şöyle konuştu: "Tamamen masum olan ve etrafında gelişen olaylar nedeniyle önce batağa saplanan ve ardında büyük bir sıçrama yapacak olan bahçıvan 'Zülfü'yü oynuyorum." 'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Abdülhey' rolüyle hafızalara kazınan Çoban, rolü için çok çalıştığını ifade etti: "Zülfü', 'Abdulhey'den tamamen farklı bir karakter. 'Abdülhey', devlet tarafından yetiştirilmiş, ailesi olmayan, milleti için mücadele eden bir karakterdi. 'Zülfü' ise ailesi için yaşayan, normal bir ailede yetişmiş, sıradan, sade bir bahçıvan. Bu bir yolculuk, bu yolda sürekli kendimi geliştirmek için çok çalışıyorum. 12 yıl bir karakteri canlandırdım ama 'Zülfü' için de çok çalıştım. Uzun bir süre Erdem Ergüney'den dersler aldım. Bu benim ikinci rolüm ama seyirci tamamen bambaşka bir karakter görecek. Sıradan bir insanın sıra dışı hikayesine tanık olacaklar."
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder