Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Sevda Kafesi Dizisi

Sevda Kafesi Dizisi

Sponsorlu Bağlantılar


"Sevda Kafesi Dizisi"nde baş oyuncu olarak başlayacak olan oyuncuya eşlik edecek oyuncularda belli olmaya başladı. Bu oyunculardan birisi Türkiye güzeli olan ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Amine Gülşe ve İncir Reçeli 2 filmi ile kendini ispat eden genç oyuncu Şafak Pekdemir olacak. Sevda Kafesi ile ekranlara dönecek olmasının haberleri yayınlanmasının ardından fanlarınıda büyük bir heyecan sarmış durumda.

Gerek oynadığı filmler gerekse dizilerde rolleri ile akıllarda yer edinmeyi başaran genç oyuncunun ekranlara gelecek olan 1.Bölüm ile izlenme rekorları kıracağını tahmin ediyoruz. Kadrosunda bir birinden değerli birçok oyuncuyu barındıran "Sevda Kafesi" dizisinin şüphesiz tabiri caizse ağır topu genç kızların yakışıklı sevgilisi ve hatırı sayılır miktarda fana sahip olan Tolgahan Sayışman olacak. Bu isime eşik edecek isimler yavaş yavaş şekillenmeye başlarken eşlik edecek iki kadın oyuncuda belli oldu bu isimlerden birisi Miss Türkiye Güzeli Amine Gülşe olacak.


Sevda Kafesi Dizisi Ne Zaman sorusunun cevabını da bu yazımız ile sizlere vermiş olalım. Tolga Sayışman'nın dışında bir çok özel isimin kadrosuna katan yapım iki dev şirketin ortak yapımı olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Evet Sevda Kafesi İzleyicinin merakla beklediği bir yapım olarak daha şimdiden dikkatleri üzerine toplamış bulunuyor. Şafak Pekdemir'de Sevda Kafesi Oyuncu Kadrosu içerisinde kendine yer bulan isimlerden bir tanesi.

http://sevdakafesiizle.blogspot.com
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder