Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Sevdam Alabora Geliyor

Sevdam Alabora Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Endemol Türkiye yeni bir dizi ile görücüye çıkıyor Sevdam Alabora yakında ATV'de


Son dönemlerde yaptığı yapımlar ile dikkatleri üzerine çeken Endemol yapım "Sevdam Alabora" ile yükselen grafiğini sürdürmek istiyor. ATV elinde kalan dizilerden istediği verimi alamaması sebebi ile dizi sıkıntısı yaşadığını biliyoruz ve bu herkesin malumudur. Şuan bile haftada bazı günleri boş özellikle çok şey beklediği yapımlardan birisi olan Beyaz Karanfil istenilen seviyeye ulaşamadan yayından kaldırılmıştı. Tabi ki bunda diziler için seçilen günlerin yanlışlığının da etkisi yok değil. Şimdi ise yeni bir yapım geliyor Sevda Alabora Dizisi Ocak ayında ekranlara gelecek ve tabiri caizse fırtına gibi esmesini bekliyoruz. 


KADİR DOĞULU'NUN YENİ DİZİSİ SEVDAM ALABORA GELİYOR


Fatih harbiye dizisi ile iyi bir sezon geçiren oyunu Kadir Doğulu yeni Dizisi ile ekranlara geliyor. Ona Elçin Sangu eşlik edecek ve güzel bir hikayeyi ekrana yansıtacaklar. Tutku dolu bir aşkın hikayesini gözlerimizi kapamadan izleyeceğiz.

Tanıtım fragmanı ile iyi bir izlenim bıraka ve işte tamda aradığım dizi diyebileceğiniz bir aşk dizisi geliyor. Anadolu insanının ve onların yaşadıkları yaşam tarzını hepimiz biliriz. tutucu ve geleneklere bağlı yaşayan halkımız çocuklarının da o şekilde yaşamasını ister. İşte Sevdam Alabora Konusu bu doğrultuda ilerleyecek ailesinden sevdiği adam için kaçan bir genç kızın ızdırap dolu hayatından kesitler izleyeceğiz. Sevdam Alabora her hafta yayınlanacak olan Son Bölüm ile fan sitemizde olacak. Dizi hakkında tüm detaylar sitemizde olacak. Sevdam Alabora Fan sitesine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.sevdamalabora-izle.com

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder