Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Bir Deniz Hikayesi Dizisi Kanal D

Bir Deniz Hikayesi Dizisi Kanal D

Sponsorlu Bağlantılar

Bir Deniz Hikayesi adlı dizi için artık çok az bir zaman kaldı. Erler Film tarafından hazırlanan dizide son dönemin popüler çocuk oyuncusu olan Emir Berke Zincidi rol alacak. Her zaman olduğu gibi ön planda olan bir oyuncu profili sergileyecek olan çocuk yıldızımıza eşik edecek isimlerde belli oldu. Bu isimler arasında Emre Kızılırmak ve Begüm Birgören öne çıkan isimler oldular.


Bir Deniz Hikayesi Konusu itibarı ile yine bizlere sıcacık bir aile dizisi havası verecek. Küçük ağa ile iyi bir çıkış yakalayan Emir Berke Zincidi asıl çıkışı ise yine Kanal D  ekranlarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı yapım ile yapmıştı. Bir Deniz Hikayesi izleyicinin beğendiği tarzda bir yapım olacak. İçerisinde komedi ve aşk barındıran bir hikaye ile karşımıza çıkacak.

Bir Deniz Hikayesi Dizisi ile yeni bir soluk ekranlara gelecek. Kanal D yine yaptı yapacağını ve çok izlenen bir yapım için kolları sıvadı. Geçen dönemde yayınlanan Küçük Ağa adlı dizinin yerini doldurmak için yine Emir Berke Zincidi’nin rol alacağı bir yapımı ekranlara sürmeye karar verdi. Bakalım çocuk oyuncu kendinden beklenen çıkışı yine yapabilecek mi?

Bir Deniz Hikayesi Oyuncu kadrosu belli oldu. Bu bağlamda başrol oyuncularımız Emir Berke Zincidi , Begüm Birgören , Emre Kızılırmak oldu. Begüm Birgören (Zeynep), Emre Kızılırmak (Hakan), Emir Berke Zincidi (Deniz) isimleri ile dizide yer alacaklar. Oyuncu kadrosunda bu isimlerden hariç olarak Ozan Çobanoğlu (Ahmet), Başak Parlak (Reyhan), Simay Tuna Küçük (Mahide), Cevdet Arıcılar (Aslan Bey), Caner Kurtaran (Semih), Nihal Koldaş (Sıdıka), Beste Vural (Azra), Duygu Boztepe (Sude), Merve Kızıl (Hale) Mehmet Şahin (Musa), Tuba Kantoğlu (Müdire) gibi isimler yer alacak. Parantez içinde verdiğimiz isimler dizide rol alacak oyuncuların karakterlerinin ismi olacak.


Her hafta Bir Deniz Hikayesi Canlı yayını ile sizlerle birlikte olacağız. Fan sitemiz aracılığı ile dizinin gidişatını ve detaylarını sitemizden bulma şansınız var. Ayrıca dizinin yayında olduğu zamanlar içerisinde Kanal D Canlı İzle seçeneği her zaman aktif olacaktır. "Bir Deniz Hikayesi" Canlı izlemek isteyen izleyicilerimiz sitemizi ziyaret edebilirler.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder