Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Beyaz Karanfil Dizisi Geliyor

Beyaz Karanfil Dizisi Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Beyaz Karanfil Yakında Başlıyor...


Beyaz Karanfil ATV kanalının yeni sezon için hazırladığı bir yapım.Kurtlar Vadisi dizisi ayrıldıktan sonra dizi arayışına giren kanal yönetimi Beyaz Karanfil adlı diziyi ekranlara getirmeye hazırlanıyor.

Beyaz Karanfil ATV kanalının bomba dizilerinden birisi olmaya hazırlanıyor.Usta ve deneyimli oyuncu kadrosu ile yeni yayın döneminde ekranlara gelmesi beklenen Beyaz Karanfil İzleyicinin beğenisini kazanacağından emin.

Beyaz Karanfil Oyuncu kadrosu içerisinde tanıdık isimler var.Daha önce Kurtlar Vadisi Pusu kadrosunda yer alan oyuncular Kenan Çoban ,Ali Sürmeli ve Hakan Boyav gibi güçlü kadrosu ile yola çıkacak olan yapım diziler içerisinde yerini sağlamlaştıracak gibi gözüküyor.



Yapımcılığını ve senaryosunu Kurtlar Vadisi Pusu yaratıcılarından olan Cüneyt Aysan ve Bahadır Özdener'in üstlendiği Beyaz Karanfil  Çok yakında ATV ekranlarında olacak.Yukarıda da yazdığımız gibi usta oyuncuların kadroya katılması ile iyice güçlenen dizi bakalım reytinglerde nasıl bir yer alacak.Bizler Beyaz Karanfil  İzle olarak dizi hakkında bilgilerimizi sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder