Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » İntikam İsteyen İki Mezar Kazsın

İntikam İsteyen İki Mezar Kazsın

Sponsorlu Bağlantılar

ATV'nin büyük işlere imza atacak yapımı başlamak için gün sayıyor.


ATV kanalı çok konuşulacak ve gündemden düşmeyecek son zamanların illeti uyuşturucu ile mücadele ve onun verdiği zararları anlatacak olan yapımı Beyaz Karanfil nihayet başlıyor. Usta oyuncu kadrosu ve yapımcıları ile ekranlara damga vurması beklenen yapım 10 Ekim Cuma başlıyor.

Bir çok farklı karakter ve hikayeyi bünyesinde bulunduran aksiyon ve dram yüklü bir hikaye geliyor. Beyaz Karanfil'in en büyük misyonlarından birisi hiç şüphesiz ki Uyuşturucunun insanın vücuduna kişiliğine ve ailesine verdiği zararların anlatılması gençler arasında yaygınlaşan bu illetin toplumdan uzaklaştırılmasının amaçlanması.

Kenan Çoban , Hakan Boyav ve Ali Sürmeli önderliğinde bir çok oyuncu ile yola çıkan dizde bu üç isim haricinde Fatih Dönmez, Çağlar Ertuğrul , Günay Musayeva ,Oya Unustası gibi isimler rol alacak. "Beyaz Karanfil" ile aileler uyuşturucunun zararlarını öğrenecek bilinçlenecek ve kararan hayatların hikayesini görecek. Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın kurduğu Fark Film yapımcılığını üstlendiği yapım yayınlanan Fragmanları ile ne kadar iddalı bir yapım olduğunu şimdiden ispatladı. Şimdi bize Beyaz Karanfil 1.Bölüm 10 Ekim Cuma akşamanı beklemek ve bu eşsiz yapımın tadını çıkarmak kalıyor. Heyecan dorukta büyük gün geliyor. 

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum :