Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Mutlu Ol Yeter Dizisi Ne Zaman Başlıyor

Mutlu Ol Yeter Dizisi Ne Zaman Başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Şuan amaçlı tam olarak tek izah olmasa da bizler yeniden de sizleri aydınlatmak isteriz. Mutlu Ol Yeter Dizisi amaçlı çoğalış geriye sayıma geçildiğini huzurlu tek biçimde söyleyebiliriz. Neticede tek semt dizisi meydana gelen dizi amaçlı çalışmalar bütün hızıyla devam ederken çekimlerin başladığını da belirtelim. Çekimlerin başlaması dizinin  yakın sürede yayınlanacağının göstergesi ama daha şimdiden amaçlı tam olarak tek imaj ya da fragman yayınlanmadı. Bizler tecrübelerimize dayanarak dizinin Nisan ayına sarkacağını tahmin ediyoruz .


ATV kanalının daha şimdiden amaçlı bu diziye tek sürü gereksinimi meydana geldiği da aşikar. Öyle ki daha şimdiden amaçlı tek dizi kanalı meydana gelen ATV Sektör günlerini boş geçiriyor ve Cumartesi akşamları yayınlanan Kertenkele'den ardından Sektör akşamı da bu neşeli yapım tek sürü iyi giderdi diye tahmin ediyoruz . Ekipten ayrıldıktan ardından bizzat farklı tek projede oyun almak talep eden Ali Atay Mutlu Ol Yeter izle ile ekranlara dönecek ve meydana harika tek yapım çıkacak. Bu ayın sonuna gerçek dizinin önce görüntülerinin yayınlanacağını da tahmin ediyoruz ve bunun mümkün ihtimalinin dik meydana geldiğini da belirtelim.

Her ne civarı ATV dizilerinin nihai dönemlerde düşüş içinde meydana geldiğini görsekte, daha şimdiden amaçlı aksiyon ve dram tarzından sıkılan seyircinin bu tarz neşeli yapımlara ihtiyacının meydana geldiğini da söyleyelim. Öbür kanallarda başlayan Romantik-Komedi dalında bulunan dizilerin ne civarı oldukça başarılı meydana geldiğini gördükten ardından Mutlu Ol Yeter yapımının da bu başarıyı yakalaması tek sürü mümkün ve mümkün gözüküyor. Bakalım bu görüşlerimiz bizi yanıltacak mı ?

Kaynak Site : http://mutluolyeterizle.blogspot.com
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder