Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Milat Dizisi Yayın Tarihi Belli Oldu

Milat Dizisi Yayın Tarihi Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Yayın hayatına yeni başlayacak olan diziler içinde en dikkat çekeni şüphesiz ki Milat Dizisi oldu. TRT kanalının dizi atağında en önemli parçalarından birisi olması beklenen yapım Miray Film tarafından hazırlanıyor ve ekranlara damgasını vuracak bir yapım olarak dikkat çekiyor. Milat Dizisi Oyuncu kadrosu ile tam da bu işi yapabilecek isimlerden oluşuyor. Başak Sayan, Ufuk Bayraktar , İlhan Şeşen ve Mustafa Uğurlu gibi isimlerin yer aldığı ve aksiyonun tavan yapacağı sahneler ile izleyiciye görsel bir şölen yaşatacak dizi için yayın tarihi belli oldu. Milat Dizisi Yayın Tarihi 3 Nisan Cuma olarak belirlendi ve bu tarih bizler için yeni bir "Milat" olacak.


TRT kanalı elinde bulunan Diriliş Ertuğrul , Filinta gibi dizilerin yanında bu yapım ile yeni bir dizi eklemenin mutluluğunu yapıyor. Yine bu ekranlarında yayınlanan Filinta adlı dizinin yapımcısının da Miray Yapım olduğunu  belirtmekte fayda var. Bu diziden aldığı verim ile Milat izle için ayrı bir motivasyon kazanan TRT ve yapımcı yine çok konuşulacak bir yapıma imza atmış olacak.

Milli İstihbarat Teşkilatı hep gizli ve kenarda kalmış bir kurum olarak herkes tarafından merak edilmiştir. ne iş yapar ve görevleri nedir bilmeyiz ve bu yapım ile artık bunları öğrenme vaktinin geldiğini düşünüyoruz. Uzaman danışman kadrosu ile bu teşkilatın yapısını ve görevlerini gözler önüne serecek olan Milat yeni bir başlangıç anlamı taşıyor ve bu coğrafya üzerinde oynanan oyunlara ışık tutacak bir hikayeyi ekranlara taşıyor. Hep geri planda kalmış bir kurumun gün ışığına çıkacak sırlarına birlikte şahit olacağız.

Kaynak Site : http://milatizle.blogspot.com



Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder