Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Aşk Yeniden Son Bölüm Oldukça Eğlenceliydi

Aşk Yeniden Son Bölüm Oldukça Eğlenceliydi

Sponsorlu Bağlantılar

Fox Tv ekranlarında her salı Aşk Yeniden fırtınası esiyor. Fatih ile Zeynep komik bir aşk hikayesi ile izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Şevket Reis'in baskılarından kurtulan Fatih tam rahatladım derken biranda Ertan yeniden ortaya çıktı ve Fatih'in darma duman olmasına neden oldu. Acaba Zeynep tekrar Ertan'a mı dönecek diye kahrolan Fatih arkadaşından aldığı taktiklerle Kuul takılmayı seçti.
Aşk Yeniden Son Bölüm

Zeynep, Ertan ile görüşürken Fatih yanlarına geldi ve Zeynep' e karıcığım diye seslendi. O an Ertan'ın yüz ifadesi oldukça enteresandı. Ertan, Zeynep'in onu affetmeyeceğini anladı ve Zeynep'ten ümidini kesti.

Fatih, Ertan'ın gitmesi ile rahatlarken Zeynep'ten gelen "Çıkalım mı?" sorusuna oldukça afallayarak izleyenleri gülme krizine soktu. Ayrıca ikilinin arasında tam öpüşme gerçekleşecekken her defasında bir engel çıkmasıda oldukça komik oluyor. Zeynep ve Fatih hem aşkları ile hemde komik halleriyle izleyiciye gerçek bir dizi keyfi yaşatıyor. Bakalım Aşk Yeniden Dizisi gelecek bölümlerinde hangi olaylar yaşanacak. Aşk Yeniden Son Bölüm Zeynep'in annesinin gelmesiyle bitti. Meryem hanım Zeynep'e annesi olduğunu açıklayacak mı acaba? İzleyip göreceğiz.

Aşk Yeniden Canlı izle sayfasına giderek hem mobil olarak hemde pcden Fox Tv izleme imkanına sahipdiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder