Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Beyaz Yalan Canlı izle - Show Tv Canlı Yayını Donmadan Kesintisiz izle

Beyaz Yalan Canlı izle - Show Tv Canlı Yayını Donmadan Kesintisiz izle

Sponsorlu Bağlantılar

Kutsi ve Deniz Baysal'ın başrol oyuncuları olduğu Show Tv dizisi Beyaz Yalan 3.bölüm ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Beyaz Yalan artık Cumartesi günü izleyici ile buluşuyor. Show Tv'nin aldığı bu karar dizinin reytinglerini nasıl etkiler bilinmez ama dizi yayınlanmaya devam edecek gibi görünüyor. Gününün değişmesi Beyaz Yalan bitecek mi sorusunu akıllara getirken henüz böyle bir şey beklenmiyor. Show Tv'nin başarılı dizisi Beyaz Yalan son bölüm ile birlikte heyecan giderek zirveye ulaşıyor. Alara Korel'in Fransa da helikopter kazası geçirmesinden habersiz olan Melek, ona telefon ile ulaşamayamadığı için ne yapacağını şaşırmış durumda. Demir'e herşeyi anlatmak isteyen Melek daha sonrasında bu düşüncesinden vazgeçiyor.

Beyaz Yalan Son Bölüm
Öte yandan annesi meleğe ulaşamayınca çılgına dönmüştür. Meleğin piskopat abisi ise ona hesap sorma derdindedir. Melek yalıdan kaçmaya çalışırken Demir'e yakalandı. Amcası Alara sandığı Meleği cezalandırmak için onu şirkete götürüp işe başlattı. Melek bir yolunu bularak şirketten kaçtı ve mahalleye döndü. Meleğin mahalleye döndüğünü haber alan abisi çılgına döndü ve annesine saldırdı. Annesini kurtarmak isteyen Melek'te piskopat abisinden nasibini aldı. Bu sırada mahalleli olayı ayırdı. Melek evden kaçma planları kurarken abisi ise onu bir piskopatla evlendirmek için anlaşıp para aldı.

Beyaz Yalan izle yenler dizi heyecanına kapılıp gittiler. Öte yandan amcası ve Demir her yerde Alara'yı arayorlar. Cep telefonundan Meleğin bulunduğu mahalleyi bulan Demir mahalleye gelir. Bu sırada evden kaçmaya çalışan Melek, abisine yakalanmadan Demir ile karşılaşır ve mahalleden ayrılıp tekrar konağa dönerler. Tam onlar konağa girerken bir telefon gelir. Telefonun diğer ucunda gerçek Alara vardır. Alara'nın yengesi telefonu açar ve dizi son bulur. Bakalım gelecek bölümde neler yaşanacak.

Beyaz Yalan Yeni Bölümleri Cumartesi akşamı Show Tv'de ekranlarınıza gelecek. Diziyi kaçırmak istemeyenler sitemizi takip edebilirler. 
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder