Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Mutlu Ol Yeter Dizisi Oyuncuları Kimler ?

Mutlu Ol Yeter Dizisi Oyuncuları Kimler ?

Sponsorlu Bağlantılar

Yapımına başlanan dizi için hummalı bir çalışma içerisine girildi . "Mutlu Ol Yeter" , ATV ekranlarına gelecek olan genç bir yapım . Kadrosunda bir çok ünlü oyuncuyu barındıran yapım yakında ekranlara gelecek. Ali Atay başta olmak üzere Ertan Saban gibi bir oyuncunun da bulunduğu dizinin kadrosunda bayan baş rol oyuncusu olan Aslı Enver yer alacak. Bu isimlere tek tek baktığımız zaman hepsi yetenekli ve bir birini tamamlayan ismiler olarak göze çarpıyor. Mutlu Ol Dizisi bir mahalle dizisi olmasının yanı sıra hiç görmediğimiz tipleri de ekrana taşıyacak. Çok renkli karakterleri karşımıza çıkaracak dizinin yapımcılığını ise NTC Medya üstleniyor. ATV kanalın yeni dizisi için çekimler başladı bile ve yakında ekranlarda olacak.



Şimdi sizler için Mutlu Ol Yeter izle hakkında bilgiler verelim ve diğer bilgiler için biraz zaman isteyelim. Oyuncu profilleri ve dizide rol alacağı karakterleri zaman içerisinde sizlere tanıtacağız ve sizler detaylı bilgileri sitemizden öğreneceksiniz. Şimdi oyuncuların isimleri ve genel karakter isimlerini verelim .

 Mutlu Ol Yeter Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ali Atay (Can) Aslı Enver (Zeynep) Ertan Saban (Babür) Öner Erkan (Güneş) Fırat Albayram (Devrem) Ayten Uncuoğlu (Azize Afife) Sait Genay (Ziver) Tülay Bursa (Şerife) Bülent Seyran (Kamer) Efe Tuncer (Vefa) Nil Günal (Nurten) Seda Türkmen (Ayşe)
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder