Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Beyaz Karanfil Dizi Müziği Dinle indir

Beyaz Karanfil Dizi Müziği Dinle indir

Sponsorlu Bağlantılar

Beyaz Karanfil Dizisinde çalan şarkıları herkes çok merak ediyor. Bizde sizler için bu şarkıları araştırdık ve sizlerin seveceğini umuyoruz. Çok yakında Atv ekranlarında başlayacak meydana gelen Beyaz karanfil isimli dizinin senaryosunu ve yapımcılığını Kurtlar vadisinden de tanıdığımız Cüneyt Aysan ile Bahadır Özdener inşa ediyor . Çok ses getirecek bir yapım olarak karlımıza çıkan bu dizi sanırız Kurtlar vadisinin yerini alarak zira yepyeni sezonda bu dizi ile Atv şaha kalkmayı düşünüyor.
Karadayı Dizi Müziği oldukça dikkat çekici bir fona sahip. Dizi müziği diziye adeta ayrı bir heyecan katıyor.

Beyaz karanfil dizi konusu ise uyuşturucu madde tacirleri ile savaşan Narkotik komiser ve onların çevresinde meydana gelen vakaları konu meydan bir yapım olacak. Bilhassa nihai aylarda uyuşturucu madde illetinin bu civarı çoğalması bu dizi ek olarak gerçekçi kılacak ve belki de pekçok hakikat ikaz ile bu benzeri yıkımların önü engellenecektir
Beyaz karanfil oyuncuları aralarında ise anında tanıdığımız adlar baş çekiyor.  Dizide oyuncu olarak kurtlar vadisinden tanıdığımız pekçok ismi görebilirsiniz. Enbaşta Ali sürmeli, Kenan Çoban, Hakan Boyav başrolleri alacak adlar oldu.

Kısaca çeşitli bir konsepte Hafif Kurtlar Vadisi tadında bir dizi olacak benzeri duruyor. Artık tam anlamıyla hangi zaman oynayacağına hüküm verilmemiş olsa da, bu sene Oynamayacak meydana gelen Kurtlar vadisinin gününü alabilir. İlk kısımda az çok bizzat belli edecek meydana gelen beyaz karanfil dizinin gelişen olaylarını da ele alacak ve size oyuncularıyla ilgili da haber vererek öğrenmenizi sağlıyor olacağız. Beyaz Karanfil gibi bütün dizi müzikleri için www.dizi-muzikleri.net adresli sitemize bekleriz.

Beyaz karanfil kudretli oyuncularıyla çok yakında Atv ekranlarında yepyeni sezonda sizler ile.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder