Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Üç Oda Aşk Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Fragmanı

Üç Oda Aşk Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Fragmanı

Sponsorlu Bağlantılar

Üç Oda Bir Aşk izle hayranlarının merakla beklediği yapım için adı geçen baş rol oyuncusu Seçkin Özdemir olacak gibi duruyor.  Şuan için dizi hakkında şok az bilgi olması nedeni ile fazla bilgi veremiyoruz ama çok kısa zaman içerinde bilgiler düşecektir. Bizler de her zaman olduğu gibi dizinin fan sitesi olarak bu bilgileri sizler için paylaşamaya devam edeceğiz. Dizimiz başladığı zaman diyeceksiniz ki bu dizi hakkında her şeyi biliyorum. İşte bu kısa zaman zarfı içerisinde elimizde olan bilgileri sizler ile paylaşacağız.

Şuan için dizinin hangi kanalda yayınlanacağı belli değil ama Show Tv ismi geçiyor. Yani Show Tv Canlı Yayın da bu sayfamızda olacak. Dizi dünyasında nelerin değişeceği belli olmadığı için ileri ki günlerde değişiklikler olabilir ve bu değişlikler de sitemizden sizler için sunulacak. Şuan için net olan tek şey dizinin yapımcısı Med Yapım olduğu. Bilgiler geldiği zaman bu sayfamız da güncellenecek ve dizimizin gidişatına göre şekillenecektir.

"Üç Oda Bir Aşk Dizisi" yakında ekranlara gelecek. Yapımcılığını Fatih Aksoy ile birlikte Med Yapım'ın üstlendiği dizinin cast çalışmaları tüm hızı ile devem ediyor. Dizinin bir an önce başlaması en büyük dileğimiz olması ile birlikte fazla da acele etmeden ortaya iyi bir iş çıkmasını diliyoruz. Malum dizilerin hali ortada ve ne zaman başlayıp ne zaman biteceği hiç belli olmuyor. İşte bu yüzden zaman uzun olsun ama dizimiz iyi olsun diyoruz.


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder