Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Hatırla Gönül Dizisi Oyuncu Kadrosu Açıklandı

Hatırla Gönül Dizisi Oyuncu Kadrosu Açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Hatırla Gönül canlı izle sayfamız ile dizinin yayında olduğu zamanlarda ve diğer zaman dilimlerinde sizlerle birlikte olacağız. Bunun haricinde Hatırla Gönül Fragmanı ve detaylar ile sizlerle birlikte olacağız. Yine Hatırla Gönül Oyuncu Kadrosu tanıtımları siz değerli ziyaretçilerimiz için sitemizde sunulmaya başlandı.


Gökçe Bahadır , Onur Saylak ve Engin Öztürk ile birlikte onların hikayesinin içinde bizler de yer alacağız. Hatırla Gönül izle de anlatılan hikaye ne kadar içsel olursa o kadar bizleri kendine bağlayacaktır diye düşünüyoruz. Yine bir geçmişte yaşanan pişmanlıklar ve izi kalmış günahların gölgesine yaşanmaya çalışılacak bir aşk hikayesi ve buna engel olacak kötülükler gözler önüne serilecek.


Hatırla Gönül Hangi Kanalda yayınlanacak sorusu da büyük bir oranda netleşti diyebiliriz. Dizinin yayıncı kanalının Star Tv olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Büyük bir aksilik olmazsa Hatırla Gönül Star ekranlarında olacak. Kanalların arasında artan rekabet hızla sürerken geçen sezon yaşanan dizi kıyımlarına yenilerinin eklenmemesi için titiz çalışmalar yapılıyor. Bakalım yeni dizimiz beklentileri karşılayabilecek mi?
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder