Canlı Tv İzle

Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Beyaz Karanfil Karakterlerin Kısa Yaşamı

Beyaz Karanfil Karakterlerin Kısa Yaşamı

Sponsorlu Bağlantılar

Beyaz Karanfil Kim Kimdir ? Kim Hangi Karaktere can verecek...



24 Ekim tarihinde başlayacak olan Beyaz Karanfil izle oyuncularının can vereceği karakterlerin kısa yaşamlarını derleyelim dedik. Hakan Boyav Kenan Çoban Ali Sürmeli gibi yıldızların yanında Günay Musayeva , Oya Unustası , Çağlar Ertuğrul gibi oyuncular rol alacak. İlk Bölümü ile büyük bir heyecan yaratacak olan Beyaz Karanfil 1.Bölüm 24.  Ekim Cuma başlıyor. Detayları sitemizden takip edebilirsiniz.


ZÜLFÜ KORKMAZ (Kenan Çoban) : Sakin, sessiz biri olan Zülfü eşi ve engeli oğlu ile basit bir hayat sürer. Suçsuz yere girdiği ceza evinde, geri dönülmez bir yola düşer. Ailesi için, kaybettiklerini geri almak için ise çıktığı bu yolda, en yükseğe tırmanır.

Kenan Çoban Kimdir ?








Hakan Boyav Karanfil DizisiSALİH YILMAZSOY (Hakan Boyav): 45 yaşında, kendini işine adamış bir narkotik polisi. Kardeşinin uyuşturucu yüzünden ölümünden sonra tek amacı uyuşturucuyla savaşmak. Etrafında kurduğu küçük ekibiyle yıllardan beri birçok uyuşturucu çetesini yok etmiş, hapse atmış, büyük başarılara imza atmış bir polis.



Hakan Boyav Hayatı








Ali Sürmeli Beyaz Karanfil
BURHAN KORKMAZ (Ali Sürmeli): 50 yaşlarında zengin bir işadamı. Doğu’da büyük topraklara sahip bir ağa. Finans dünyasında adı bilinen bir kişi. Hayatı bir kumar olarak görür. Risk almaktan kaçınmaz.



Ali Sürmeli Hayatı










Begüm Beyaz KaranfilAYSUN (Begüm Yılmaz): 20’li yaşlarında güzel bir kadın. Güzel olduğunun farkında ve bunun bütün olanaklarını kullanmaktadır. Başar ile birlikteliklerinden bir çoçukları vardır ve Aysun kimsenin bilmediği büyük bir sırra sahiptir.



Begüm Yılmaz Hayatı 









Çağlar Ertuğrul KaranfilBAŞAR KORKMAZ (Çağlar Ertuğrul): Burhan Korkmaz’ın tek çocuğu. Bolluk içinde büyümüş, istediklerini her zaman uğraşmadan elde etmiş bir genç. Özel bir üniversitede peyzaj mimarlığı bölümünde okumaktadır. Hayattaki en büyük amacı, eğlencenin devam etmesi. 24 saat parti, güzel kızlar ve uyuşturucu.



Çağlar Ertuğrul Hayatı








Günay Musayeva Beyaz KaranfilDERYA (Günay Musayeva) : Uyuştucu Baronu Burhan Korkmaz'ın zeki, sağduyulu, son derece profesyonel asistanı ve aynı zamanda sevgilisi.



Günay Musayeva Hayatı











NİLÜFER KORKMAZ (Oya Unustası): Zülfü’nün eşi. Bir ağa kızı olan Nilüfer’in ailesi Zülfü ile evlenmesine karşı çıkar. Nilüfer, Zülfü ile kaçarak evlenmiştir. Kimseye boyun eğmeyen Nilüfer doğru bildiklerini söylemekten hiçbir zaman geri durmaz.





Oya Unustası Hayatı







YASEMİN (Gizem Koçak): Aysun’un en yakın arkadaşı. Mankenlik yaparak yaşamını devam ettirmektedir.

Gizem Kolçak Hayatı
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder